Pravila Privatnosti

Na pandamedia.hr, dostupnom s www.pandamedia.hr, jedan od naših glavnih prioriteta je privatnost naših posjetitelja. Ovaj dokument o politici privatnosti sadrži informacije o prikupljanju i bilježenju I korištenju prilupljenih informacija od strane Pandamedia.hr
Ako imate dodatnih pitanja ili trebate više informacija o našoj politici privatnosti, ne ustručavajte se kontaktirati nas.
Ova Pravila privatnosti odnose se samo na naše online aktivnosti i vrijede za posjetitelje naše web stranice u vezi s podacima koje su podijelili i/ili prikupili na pandamedia.hr. Ova se pravila ne odnose na informacije prikupljene izvan mreže ili putem drugih kanala osim ove web stranice.

Pristanak
Korištenjem naše web stranice pristajete na našu Politiku privatnosti i slažete se s njezinim uvjetima.

Informacije koje prikupljamo
Osobni podaci koje od vas tražimo i razlozi zbog kojih se od vas traži da ih date bit će vam jasni u trenutku kada od vas tražimo da date svoje osobne podatke.
Ako nas kontaktirate izravno, možemo zatražiti dodatne informacije o vama kao što su vaše ime, adresa e-pošte, telefonski broj, sadržaj poruke i/ili privitke koje nam možete poslati, te sve druge informacije koje odlučite pružiti.
Kada se registrirate za račun, možemo tražiti vaše podatke za kontakt, uključujući stavke kao što su ime, naziv tvrtke, adresa, adresa e-pošte i telefonski broj.

Kako koristimo vaše podatke
Podatke koje prikupljamo koristimo na različite načine, uključujući:
• Osigurati, upravljati i održavati našu web stranicu
• Poboljšati, personalizirati i proširiti web stranicu
• Razumjeti i analizirati kako koristite našu web stranicu
• Razvoj novih proizvoda, usluga, značajki i funkcionalnosti
• komunicirati s vama, bilo izravno ili putem jednog od naših partnera, uključujući korisničku službu, kako bismo vam pružili ažuriranja i druge informacije u vezi s web-mjestom, te u marketinške i promotivne svrhe
• Slati vam e-poštu
• Pronaći i spriječiti prijevaru

Datoteke dnevnika
pandamedia.hr slijedi standardni postupak korištenja log datoteka. Ove datoteke bilježe posjetitelje kada posjećuju web stranice. Sve hosting tvrtke to rade i dio analitike hosting usluga. Podaci koje prikupljaju datoteke dnevnika uključuju adrese internetskog protokola (IP), vrstu preglednika, davatelja internetskih usluga (ISP), datum i vremensku oznaku, stranice za upućivanje/izlaz i eventualno broj klikova. Oni nisu povezani ni s kakvim podacima koji mogu osobno identificirati. Svrha informacija je analiza trendova, administriranje stranice, praćenje kretanja korisnika na web stranici i prikupljanje demografskih podataka.

Kolačići
Kao i svaka druga web stranica, pandamedia.hr koristi 'kolačiće'. Ovi kolačići se koriste za pohranu informacija uključujući preferencije posjetitelja i stranice na web stranici kojima je posjetitelj pristupio ili ih je posjetio. Informacije se koriste za optimizaciju korisničkog iskustva prilagođavanjem sadržaja naše web stranice na temelju vrste preglednika posjetitelja i/ili drugih informacija.
Za više općenitih informacija o kolačićima, pročitajte članak o kolačićima na web stranici Generate Policy Privacy.

Google DoubleClick DART kolačić
Google je jedan od dobavljača treće strane na našoj stranici. Također koristi kolačiće, poznate kao DART kolačići, za posluživanje oglasa posjetiteljima naše stranice na temelju njihovog posjeta www.website.com i drugim stranicama na internetu. Međutim, posjetitelji mogu odlučiti odbiti korištenje DART kolačića posjetom Pravila o privatnosti Google oglasa i sadržajne mreže na sljedećem URL-u – https://policies.google.com/technologies/ads

Naši partneri za oglašavanje
Neki od oglašivača na našoj stranici mogu koristiti kolačiće i web-pratilice. Naši partneri za oglašavanje navedeni su u nastavku. Svaki od naših partnera za oglašavanje ima svoja pravila o privatnosti za svoja pravila o korisničkim podacima. Za lakši pristup postavili smo hipervezu na njihova Pravila privatnosti u nastavku.
• Google
https://policies.google.com/technologies/ads

Pravila o privatnosti za partnere za oglašavanje
Na ovom popisu možete pronaći Politiku privatnosti za svakog od reklamnih partnera pandamedia.hr.
Oglasni poslužitelji ili oglasne mreže trećih strana koriste tehnologije poput kolačića, JavaScripta ili Web Beacons-a koji se koriste u njihovim oglasima i poveznicama koje se pojavljuju na pandamedia.hr, a koje se šalju izravno u preglednik korisnika. Oni automatski primaju vašu IP adresu kada se to dogodi. Te se tehnologije koriste za mjerenje učinkovitosti njihovih reklamnih kampanja i/ili za prilagodbu reklamnog sadržaja koji vidite na web stranicama koje posjećujete.
Imajte na umu da pandamedia.hr nema pristup niti kontrolu nad tim kolačićima koje koriste oglašivači trećih strana.

Politika privatnosti trećih strana
Politika privatnosti pandamedia.hr ne odnosi se na druge oglašivače ili web stranice. Stoga vam savjetujemo da pogledate odgovarajuća Pravila privatnosti ovih oglasnih poslužitelja trećih strana za detaljnije informacije. Može uključivati ​​njihovu praksu i upute o tome kako se isključiti iz određenih opcija.
Možete odabrati da onemogućite kolačiće putem pojedinačnih opcija preglednika. Da biste saznali detaljnije informacije o upravljanju kolačićima s određenim web preglednicima, možete ih pronaći na odgovarajućim web stranicama preglednika.

CCPA prava na privatnost (nemojte prodavati moje osobne podatke)
Prema CCPA-u, među ostalim pravima, imaju pravo na:
Zahtjev da tvrtka koja prikuplja osobne podatke potrošača otkrije kategorije i specifične dijelove osobnih podataka koje je tvrtka prikupila o potrošačima.
Zatražite da tvrtka izbriše sve osobne podatke o potrošaču koje je tvrtka prikupila.
Zahtjev da tvrtka koja prodaje osobne podatke potrošača, a ne prodaje osobne podatke potrošača.
Ako podnesete zahtjev, imamo mjesec dana da vam odgovorimo. Ako želite ostvariti bilo koje od ovih prava, kontaktirajte nas.

GDPR prava na zaštitu podataka
Željeli bismo biti sigurni da ste u potpunosti svjesni svih svojih prava na zaštitu podataka. Svaki korisnik ima pravo na sljedeće:
Pravo na pristup – imate pravo zahtijevati kopije svojih osobnih podataka. Možemo vam naplatiti malu naknadu za ovu uslugu.
Pravo na ispravak – imate pravo zahtijevati da ispravimo sve informacije za koje smatrate da su netočne. Također imate pravo zahtijevati da dopunimo informacije za koje smatrate da su nepotpune.
Pravo na brisanje – imate pravo zahtijevati da izbrišemo vaše osobne podatke, pod određenim uvjetima.
Pravo na ograničenje obrade – imate pravo zahtijevati da ograničimo obradu vaših osobnih podataka, pod određenim uvjetima.
Pravo na prigovor na obradu – imate pravo prigovoriti našoj obradi vaših osobnih podataka, pod određenim uvjetima.
Pravo na prenosivost podataka – Imate pravo zahtijevati da podatke koje smo prikupili prenesemo drugoj organizaciji ili izravno vama, pod određenim uvjetima.
Ako podnesete zahtjev, imamo mjesec dana da vam odgovorimo. Ako želite ostvariti bilo koje od ovih prava, kontaktirajte nas.

Informacije o djeci
Drugi dio našeg prioriteta je zaštita djece tijekom korištenja interneta. Potičemo roditelje i skrbnike da promatraju, sudjeluju i/ili prate i usmjeravaju svoje aktivnosti na mreži.
pandamedia.hr svjesno ne prikuplja nikakve osobne podatke od djece mlađe od 13 godina. Ako mislite da je vaše dijete dalo ovakve podatke na našoj web stranici, preporučujemo da nas odmah kontaktirate, a mi ćemo se potruditi da odmah ukloniti takve informacije iz naše evidencije.

O NAMA

S dugogodišnjim iskustvom u području digitalnog marketinga, ovdje smo kako bismo pomogli vašoj tvrtki da privuče više klijenata i ostvari više prihoda.
© 2021-2023 Sva prava pridržana. Panda Media
crossmenu