Email i Newsletter Oglašavanje

Zašto je newsletter dobar? 


Newsletter je jedan od najčešćih oblika online marketinga. Kada je riječ o marketingu e-mailom, naš tim razumije tri ključna mjesta za angažman e-mail: otvoreni e-mail, klik na email i konverzije su točno ono što je potrebno maksimizirati i mjeriti.

Kako vam email i newsletter oglašavanje pomaže?

Možemo vam pomoći da dođete do angažirane publike za djelić troškova ostalih oblika marketinga. Povećati upite, prodaju, prosječnu vrijednost narudžbi i izgraditi vjernost kupca.

Važno je zapamtiti da su marketinške kampanje newslettera jednako dobre kao i email lista korisnika kojima ih šaljete. Izgradnja vrlo profitabilne email liste ključni je sastojak, a naši digitalni stručnjaci imaju iskustvo u izgradnji liste u skladu s GDPR-om i koja ostvaruje prihode sa svakim slanjem.

Naša marketinška platforma e-pošte je jednostavna za korištenje, i izrazito optimizirana za slanje, što znači da više vaših e-mailova stiže u ulazne sandučiće vaših kontakata.
POŠALJI UPIT

O NAMA

S dugogodišnjim iskustvom u području digitalnog marketinga, ovdje smo kako bismo pomogli vašoj tvrtki da privuče više klijenata i ostvari više prihoda.
© 2021-2023 Sva prava pridržana. Panda Media
crossmenu