Google Oglašavanje

Što je Google oglašavanje?

Google oglašavanje je oblik plaćenog online oglašavanja koje vam može pružiti trenutačni promet na vašu web-stranicu, što ga čini savršenim marketinškim alatom za vaše poslovanje. Google oglasi najveća su platforma na tržištu za oglašavanje.
Googleove stranice rezultata pretraživanja iznimno su preopterećene i plaćeni oglasi omogućuju neposrednu vidljivost. Google oglasi su najbrži način za dobivanja klikova, posjeta i prodaja za vašu web-stranicu.

Zašto je Google oglašavanje dobro?

Naše usluge će osigurati da vaš uplaćeni budžet za oglase ide dalje, obuhvaćajući Googleovo pretraživanje, prikaz i Bing.

S ugovorenim mjesečnim budžetom, naš tim može generirati rezultate koji će transformirati vaš posao. Naši ugovori su fleksibilni, tako da možemo započeti, zaustaviti, pauzirati ili izmijeniti vaše oglase u bilo kojem trenutku kako bi odgovarali vašim potrebama i budžetu.
Naša usluga obuhvaća upravljanje budžetom, određivanje ključnih riječi, izradu oglasa, praćenje kampanje i izvještavanje.
Prije početka kampanje s vama ćemo razgovarati o vašim ciljevima i preporučiti kampanje i budžet s kojim bismo to postigli. U sklopu naše usluge upravljanjaoglasima, također ćemo postaviti praćenje konverzija kako biste mogli pratiti povrat ulaganja. Pravilno praćenje konverzija ključno je za mjerenje rezultata, ali i za informiranje o Vašem donošenju odluka kada je riječ o Vašem marketingu.
POŠALJI UPIT

O NAMA

S dugogodišnjim iskustvom u području digitalnog marketinga, ovdje smo kako bismo pomogli vašoj tvrtki da privuče više klijenata i ostvari više prihoda.
© 2021-2024 Sva prava pridržana. Panda Media
crossmenu